Splošni pogoji

Prepovedano je vsako nedovoljeno kopiranje, citiranje vsebine in uporaba slik.

S spletnim portalom https://neganadomu.si upravlja Resilec d.o.o. Maribor ”upravljalec” (v nadaljevanju ”spletna stran” ali ”spletni portal”). Če želite direktno kontaktirati z lastnikom in/ali upravljalcem/a spletne strani, pošljite e-mail na info@resilec.si z zadevo ”kontakt upravitelju”.

Komunikacija

Upravljavec bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo. V primeru da temu uporabnik nasprotuje se bo dogovorila posamično alternativna rešitev za komunikacijo.

Zasebnost

Naša spletna stran spoštuje zasebnost. Neganadomu.si ne deli, prodaja, daje ali izmenjuje kakršnihkoli osebnih podatkov o vašem obisku. Določeni podatki se uporabljajo zgolj za analizo obiskanosti spletne strani z uporabo piškotkov. Uporabo piškotkov lahko izključite kadarkoli v nastavitvah vašega brskalnika.

Nikoli vas ne bomo spraševali po vaših osebnih podatkih, geslih, uporabniških imenih ali čemerkoli podobnem. V primeru, da se kdo predstavlja za predstavnika oz administratorja naše spletne strani nas prosim kontaktirajte na info@resilec.si in bomo zadevo podrobno preučili.

Avtorske pravice

Gradivo, ki je varovano gradivo na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah ZASP (Uradni list RS, št. 21/95 et. al. spremembami) in za objavo katerega je bila potrebna odobritev upravljavca strani (objavljeno je lahko kot novica v rubriki novice in zanimivosti), lahko objavi drug medij v celoti in v nespremenjeni obliki, če to gradivo predstavlja neznaten del njegove vsebine.

Uporaba gradiva na način, kot ga določajo določbe o vsebinskih omejitvah avtorskih pravic, mora izpolnjevati vse zahteve ZASP. Uporaba gradiva, ki je na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah – ZASP (Uradni list RS, št 21/95 et. el. spremembami) varovano gradivo, brez vnaprejšnjega soglasja upravljavca te strani ni dovoljena.

(c) 2021 Rešilec d.o.o. - Vse pravice pridržane.